vendredi 15 juillet 2016

Poklanjam: Intel E7300 + Stock Cooler + RAM.

Poklanjam: Intel E7300 + Stock Cooler + RAM.

Danas sam kopao po tavanu, pa sam našao neki stari komp.. vrag mi nije dao mira pa sam ga raskopao. Matična vjerojatno krepana, ali procesor i RAM sigurno rade, jer još nisam čuo priču da je nekome riknuo proc/RAM.

Ugl. ako znate nekoga tko nema komp, ili bi volio imati.. slobodno se javite.

Jedini problem je što su stock cooler i proc u jako lošem stanju po pitanju prašine, nisam drkao po njemu, nego sam samo malo obrisao da vidim naziv procesora.

Ugl. javite se.

Ps. ovo radim jer sam neki dan imao ispad na bug forumu po pitanju psovanja. xD Pa se moram odužiti.

This entry passed through the Full-Text RSS service - if this is your content and you're reading it on someone else's site, please read the FAQ at http://ift.tt/jcXqJW.
Recommended article from FiveFilters.org: Most Labour MPs in the UK Are Revolting.



Poklanjam: Intel E7300 + Stock Cooler + RAM.

3 commentaires:

  1. Pozdrav,
    To je informirati širu javnost da je gospodin Fernando Lopez, renomirani privatni zajam zajmodavac je otvorio financijske mogućnosti za sve kojima je potrebna bilo kakve financijske pomoći. Trebate li kredit? Trebate li kredit jasno svoje dugove ili financirati svoj projekt? Jeste li bili presavijen od strane banaka i drugih financijskih ustanova? Ne tražite dalje, jer mi smo tu za sve vaše financijske probleme. Nudimo brze i pouzdane kredita korisnica na kamatnu stopu od 2% do osobe, tvrtke i društva, bez obzira na kupca nacionalnosti. Naši uvjeti i stanje i jasno i vrlo razumljivo.
    Ne zahtijeva kreditnu check, 100% zajamčeno.

    Pošalji nam se na: (fernandolopezloanfirm@gmail.com)

    RépondreSupprimer
  2. kredit! kredita!! kredit!!!Jeste li u potrazi za renomiranim i akreditirani privatni kredit tvrtka koja nudi kredite za životna prilika.Nudimo sve vrste kredita u vrlo brzo i jednostavan način, Potrošački krediti, auto krediti, hipotekarni krediti, Studentski krediti, poslovni krediti, investicijske kredite, dug konsolidacija i još mnogo toga.Te odbačene od strane banaka i drugih financijskih institucija?Treba ti konsolidacije kredit ili hipoteku? Ne izgledaju više kao da smo ovdje da bi sve svoje financijske probleme stvar prošlosti.Mi posuditi sredstva za pojedince i tvrtke koje trebaju financijsku pomoć po stopi od 2%.Nema socijalno potrebna i nijedan kreditni ček potrebno, 100% zajamčeno.Želim koristiti ovaj medij da vas obavijestiti da smo pružiti pouzdan i podrška pomoć i rado će vam ponuditi kredit.Onda nam pošaljite e-mail na: (anitagerardloanfirm@gmail.com) za podnošenje zahtjeva za kredit

    RépondreSupprimer